Онлайн Zumba® Fitness тренировка

неделя22ноември
18:00 часа
Цена: 3.00 лв
Присъедини се

За да се включите в тренировката, ще ви е необходима парола. Ако може да се видим на живо за плащането може да получите паролата като ми пишете на лично съобщение във Facebook на личния ми профил Станимир Иванов, страницата ми МИРО или се обадите на 0878 65 62 46. Пишете и се обаждайте преди началото на класа, по време на класа телефонът ще бъде изключен и няма да мога да отговарям на съобщения.

Ако няма как да се видим на живо, може да направите плащане по един от начините по-долу и да се свържете с мен за паролата за класа.

Банкова сметка за хората, които предпочитат този метод:

  • IBAN: BG11RZBB91554013639005
  • BIC: RZBBBGSF
  • Получател: Stanimir Ivanov
  • Основание: (от кого и колко тренировки)
Плати с PayPal
Плати с Revolut

След направено плащане, моля да се свържете с мен за да получите парола за класа.

Какво е ZUMBA Fitness?

ZUMBA е фитнес програма, създаден от колумбийския танцьор и хореограф Алберто "Бето" Перез (Beto Perez) през 90-те години на ХХ век. ZUMBA съчетава елементи на танци, аеробика и фитнес. Най-често ZUMBA хореографиите включват движения от самба, меренге, салса, хип-хоп и регетон, които често се изпълняват заедно с фитнес упражнения. Популярността на ZUMBA нараства много бързо през последните години, като близо 14 милиона души от повече от 151 страни посещават седмични ZUMBA класове.

Тренировките се провеждат в приложението ZOOM (изтегли за Windows, Android или iOS)

За повече информация ми пишете от формата за контакти или ми се обадете на 0878 656 246