1. Обсебващо е!

  Първо колебливо посещавате една Zumba тренировка, след това, неочаквано вече ходите на няколко класа в седмицата, ходите по събития и маратони, купувате си Zumba дрехи, и разказвате на всички колко е готино на Zumba. Какво е това, култ, секта или нещо подобно? Апатията е много по-малко уморителна.

   
 2. Край на уединението във фитнеса!

  Няма начин просто да застанеш в някой ъгъл, да тренираш усамотено и да си тръгнеш без да размениш и дума с някой. Zumba кара дори и най-интровертните да заговарят напълно непознати хора в залата! Ужас!

   
 3. Тялото ти ще те предаде!

  До тук с неподвижния ханш и рамене. Само след няколко тренировки, ще започнеш да кълчиш ханш и рамене на опашката в магазина, ще гледаш хореографии в YouTube и ще си звездата по дискотеките. На кой му трябва това!

   
 4. Музиката вече няма да е същата за теб!

  Ще започнеш да "твориш" хореографии в колата на път за работа, да издирваш нови и различни стилове музика. Индийска, африканска... абсурд!

   
 5. Гардеробът ти ще стане много цветен!

  Стандартните черни и сиви дрехи постепенно ще започнат да отстъпват място на зелени и розови. Ще се украсиш с гривни и ленти за глава без дори да се усетиш.

   
 6. Но най-лошото е че ще си винаги безпричинно щастлив/а!

  Ще се връщаш назад във времето преди Zumba и ще си мислищ "Защо ми трябваше да се захващам с това?".

   

 

 

Изображения: GIPHY

 

 

Източник: Zumba with Melody